Dacian Cioloş, nemulţumit de activitatea lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei

  • Dacian Cioloş nu este încântat de ce face Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.
  • Dacian Cioloş spune că aştepta mai multe de la Nicuşor Dan: „Va trebui să demonstreze că este demn de încrederea pe care a primit-o.”
7786 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş, nemulţumit de activitatea lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei

Dacian Cioloş, nemulţumit de activitatea lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei

Credeai că numai opoziţia e nemulţumită de Nicuşor Dan? Să ştii că nici cei de la USR PLUS nu sunt foarte încântaţi de ce face şi, mai ales, de ce nu face la Primăria Capitalei. Dacian Cioloş spune că aştepta mai multe de la Nicuşor Dan.

Sorina Matei: Sunteţi mulţumit de domnul Nicuşor Dan şi cum merg reformele la Primăria Bucureşti?

Dacian Cioloş: Şi acolo, reformele şi lucrurile care au fost promise şi pentru care Nicuşor Dan a fost votat merg cu o anumită încetineală. Şi da, la Bucureşti, Nicuşor Dan va trebui să demonstreze că este demn de încrederea pe care a primit-o din partea alegătorilor care aşteaptă de la el să vină cu propuneri de reforme, cu propuneri de ameliorare a funcţionării unor servicii publice pe care noi cu toţii le-am tot criticat la cei care au fost înainte acolo.

Interviul cu Dacian Cioloş îl vezi duminică, de la 8 seara, în emisiunea OFF/On The Record.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici