Daniel Chiţoiu, adus la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după accidentul din Argeş, soldat cu doi morţi. FOTO şi VIDEO

Încă o persoană a murit în accidentul din Argeş, în care a fost implicat Daniel Chiţoiu. Femeia de 73 de ani se afla în maşina condusă pe bărbatul de 82 de ani şi a murit la spital. Secretarul general al ALDE va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitală pentru mai multe investigaţii, după ce a fost şi el implicat în accidentul rutier.

20164 afișări
Imaginea articolului Daniel Chiţoiu, adus la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după accidentul din Argeş, soldat cu doi morţi. FOTO şi VIDEO

Daniel Chiţoiu, implicat în accidentul din Argeş, soldat cu 2 morţi

UPDATE ora 18.15 Încă o persoană a murit în accidentul din Argeş, în care a fost implicat şi Daniel Chiţoiu

Reprezentanţii IPJ Argeş spun că în maşina condusă de bărbatul de 82 de ani se aflau două pasagere, respectiv pasagera dreapta faţă, de 73 de ani, din Piteşti, şi pasagera din spate, de 71 de ani, din Cotmeana.

Cele doua femei au ajuns la spital, însă cea de 73 de ani, care stătea în dreapta faţă în maşina condusă de bărbatul de 82 de ani a murit a spital.

În accident au fost implicate două maşini, una condusă de un bărbat de 82 de ani şi alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.

UPDATE ora 17.30 Daniel Chiţoiu va fi adus la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după accidentul din Argeş

Surse medicale au precizat că Daniel Chiţoiu este adus la Spitalul Floreasca din Capitală unde va fi supus mai multor analize (tomograf, radiografie), după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc joi în judeţul Argeş. Secretarul general al ALDE are trei coaste rupte, au precizat aceleaşi surse.

Daniel Chiţoiu a fost implicat în accidentul produs joi pe DN7, Piteşti-Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş, susţin surse din rândul anchetatorilor.


Secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu era la volanul unui autoturism, singur în maşină. Reprezentanţii IPJ Argeş susţin că în accident au fost implicate două maşini, una condusă de un bărbat de 82 de ani şi alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.

„În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe direcţia Piteşti -Rm.Vâlcea, şi un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din Bucureşti. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani şi rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis poliţiştii din Argeş.

Aceştia continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a produs accidentul, urmând ca mecanismul şi cauzele producerii acestuia să fie stabilite în urma expertizelor.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc în zona localităţii Zamfireşti, unde o maşină a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal de un alt autoturism. În urma impactului, o persoană a murit şi alte două au fost rănite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici