Daniel Uţă a fost dus la Spitalul Floreasca după ce i s-a făcut rău în drum spre Târgovişte

Daniel Uţă, cel care l-a lovit în cap, într-un local din Târgovişte, pe poliţistul de la IPJ Dâmboviţa, acesta fiind internat în comă, a fost dus, duminică noapte, la Spitalul Floreasca, din Capitală, după ce i s-a făcut rău în drum spre Târgovişte, unde urma să fie audiat de către procurori.

150 afișări
Imaginea articolului Daniel Uţă a fost dus la Spitalul Floreasca după ce i s-a făcut rău în drum spre Târgovişte

Daniel Uţă a fost dus la Spitalul Floreasca după ce i s-a făcut rău în drum spre Târgovişte (Imagine: Mediafax Foto)

Uţă, cunoscut sub porecla de "Danezu", era transportat, împreună cu Dragoş Băncilă şi cu o fată în apartamentul căreia au fost găsiţi cei doi, spre Parchetul Tribunalului Târgovişte, unde urmau să fie audiaţi de către procurori.

Potrivit unor surse judiciare, la ieşirea din Chitila, lui Uţă i s-a făcut rău şi, pentru că îi crescuse pulsul foarte tare, a fost chemată o ambulanţă care l-a adus la spitalul Floreasca, din Capitală, unde primeşte îngrijiri medicale şi perfuzii.

Potrivit surselor citate, lui Daniel Uţă i s-ar fi făcut rău din cauza consumului de plante etnobotanice.

Dragoş Băncilă, bărbatul care a fost ridicat de poliţişti împreună cu Daniel Uţă, şi fata în locuinţa căreia au fost găsiţi cei doi au ajuns, duminică noapte, la Parchetul Tribunalului Târgovişte.

La ora transmiterii acestei ştiri, Băncilă şi fata se află la Parchetul Tribunalului Dâmboviţa, urmând să fie audiaţi de către procurori în cursul acestei nopţi, în timp ce Uţă va rămâne, cel mai probabil, în Spitalul Floreasca, din Capitală.

Daniel Uţă a fost prins, duminică seară, într-un apartament din Bucureşti, în urma unei descinderi a poliţiştilor de la Investigaţii criminale, cu sprijinul DGIPI şi SRI.

În apartament a mai fost găsit un bărbat, Dragoş Băncilă, care a fost ridicat de poliţişti, iar cei doi urmau să ajungă, în noaptea de duminică spre luni, la Parchetul Tribunalului Dâmboviţa pentru a fi audiaţi de către procurori.

Tot la Spitalul Floreasca se află şi poliţistul Codruţ Oprea, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, care a fost dus în comă de gradul IV , în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte, de Daniel Uţă, un presupus interlop din Târgovişte care ar face parte din gruparea "Ghenosu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici