Deces învăluit în mister la Cluj. Dan Ţandea, un cunoscut fermier din zonă, găsit fără suflare într-o fosă septică din Apahida

Poliţiştii clujeni au făcut cercetarea la faţa locului, la ferma din Apahida, unde cadavrul celui mai mare fermier din judeţul Cluj a fost găsit într-o fosă septică, notează presa locală.

7517 afișări
Imaginea articolului Deces învăluit în mister la Cluj. Dan Ţandea, un cunoscut fermier din zonă, găsit fără suflare într-o fosă septică din Apahida

Dan Ţandea

În cauza morţii lui Dan Ţandrea există suspiciuni pentru care procurorul criminalist a dispus emiterea unei ordonanţe de efectuarea a autopsiei medico legale. Pentru acest motiv, poliţiştii au dispus ca trupul neînsufleţit să fie transportat la Instititul de Medicină Legală din Cluj Napoca, pentru efectuarea unei autopsii.

Dan Ţandea era cunoscut crescător de vaci de lapte şi cel care a condus timp de mai mulţi ani una dintre cele mai importante cooperative din România, Cooperativa Someş-Arieş din judeţul Cluj.

Vestea dispariţiei lui Dan Ţandea a zdruncinat. ”Drum lin spre cer îi doresc prietenului meu Dan Ţandea din Cluj, fermier în Cooperativa Someş Arieş. Dumnezeu să-l ierte”, a scris pe pagina sa de Facebook fermierul Ilie Chifan.

Preşedintele unei cooperative de milioane de euro

Dan Cristian Ţandea (52 de ani) era cunoscut ca un crescător pasionat de vaci de lapte, dar şi ca fermierul care a salvat brânza de Năsal. A condus Cooperativa Someş-Arieş, formă asociativă care avea, în 2018, o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

Dan Ţandea administra, la acea vreme, o fermă care lucra circa 500 de hectare de teren, cu un efectiv de 270 de vaci de lapte, în timp de soţia şi fiul lui Dan Cristian Ţandea deţineau alte 56 de bivoliţe, 44 de vaci şi 700 de oi.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici