Demers pentru salvarea Parcului Cişmigiu. Asociaţia Peisagiştilor propune Primăriei Municipiului Bucureşti o colaborare

  • Asociaţia Peisagiştilor din România (AsoP) – Filiala Bucureşti a propus Primăriei Capitalei realizarea unei colaborări pentru reabilitarea Parcului Cişmigiu.
  • AsoP şi-a arătat disponibilitatea pentru a asigura expertiza necesară pentru elaborarea şi implementarea unui plan de gestionare adecvat.
  • Asociaţia îşi doreşte să ajute şi când vine vorba de atragerea de finanţare.
3489 afișări
Imaginea articolului Demers pentru salvarea Parcului Cişmigiu. Asociaţia Peisagiştilor propune Primăriei Municipiului Bucureşti o colaborare

Demers pentru salvarea Parcului Cişmigiu. Asociaţia Peisagiştilor propune Primăriei Municipiului Bucureşti o colaborare

„În baza protocolului de colaborare dezvoltat conform prevederilor HCGMB nr. 160/2016, AsoP Bucureşti şi-a arătat astfel disponibilitatea de a asigura expertiza necesară pentru elaborarea şi implementarea unui plan de gestionare adecvat şi pentru atragerea de finanţări pentru realizarea propriu-zisă a activităţilor specializate necesare pentru a oferi o şansă de supravieţuire celei mai emblematice grădini istorice din România. Starea deplorabilă în care se află în prezent Parcul Cişmigiu este cauzată de lipsa resurselor financiare, de absenţa expertizei necesare la nivelul administraţiei publice, precum şi cadrului instituţional format din entităţi cu atribuţii incerte sau contradictorii", transmite Asociaţia Peisagiştilor.

AsoP precizează şi că propunerea are în vedere şi generarea unui exemplu pentru gestionarea spaţiilor verzi atât pentru Municipiul Bucureşti, cât şi pentru alte localităţi din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici