Descoperire macabră la Galaţi: Cadavrul unui bărbat, găsit într-o maşină aflată pe un platou unde se organizează un festival

Cadavrul unui bărbat despre care se crede că a murit de câteva zile a fost descoperit duminică, într-o maşină din oraşul Galaţi. Autoturismul era parcat pe un platou pe care în weekend a fost organizat un festival.

8262 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră la Galaţi: Cadavrul unui bărbat, găsit într-o maşină aflată pe un platou unde se organizează un festival

Descoperire macabră la Galaţi: Cadavrul unui bărbat, găsit într-o maşină aflată pe un platou unde se organizează un festival

Potrivit martorilor, bărbatul se despărţise recent de soţia sa şi, de câteva zile, locuia în maşina aflată pe platoul din oraşul Galaţi.

Se pare că victima avea probleme de sănătate, ceea ce ar putea duce la concluzia că a murit din cauze medicale, mai ales că pe trup nu au fost găsite urme de violenţă. Probabil, bărbatul era mort de câteva zile, iar cei care au alertat autorităţile au fost atraşi de mirosul foarte puteric.

Cadavrul a fost găsit de poliţiştii şi pompierii ajunşi la faţa locului, aceştia fiind nevoiţi să spargă geamul maşinii.

”Este vorba despre un bărbat de 59 de ani din Galaţi, găsit într-un autoturism pe platoul de la Stadionul Dunărea. Nu avea urme de leziune şi era în stare de putrefacţie. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Dacă necropsia va scoate la iveală alte detalii se va schimba încadrarea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Cazul este anchetat şi de criminalişti care încearcă să afle în ce condiţii a murit bărbatul din Galaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici