Descoperire macabră. O femeie a fost găsită moartă în casă, iar fostul ei soţ, spânzurat în pod. Prima ipoteză a poliţiştilor

Un doljean şi-a ucis fosta soţie, apoi s-a spânzurat în podul casei din comuna doljeană Ţuglui. Bărbatul nu a mai suportat să trăiască alături de femeie, cu care împărţea aceeaşi casă, chiar dacă erau divorţaţi de 10 ani.

1585 afișări
Imaginea articolului Descoperire macabră. O femeie a fost găsită moartă în casă, iar fostul ei soţ, spânzurat în pod. Prima ipoteză a poliţiştilor

Descoperire macabră în Dolj. O femeie a fost găsită moartă în casă, iar fostul ei soţ, spânzurat în pod. Prima ipoteză a poliţiştilor

Femeia a fost găsită vineri moartă în casă, iar fostul ei soţ spânzurat în podul casei din comuna doljeană Ţuglui, de către un prieten al bărbatului care venise să-l ia la pescuit.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au găsit într-una din camerele locuinţei o femeie de 72 de ani, din Ţuglui, care era decedată, aceasta prezentând urme de violenţă. De asemenea, în podul locuinţei a fost găsit spânzurat şi soţul femeii, un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Ţuglui”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Surse din anchetă au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul şi-a omorât soţia, apoi s-a sinucis. Acesta a lăsat în urma sa un bilet în care spune că nu mai suporta să trăiască împreună cu femeia. Aceleaşi surse spun că cei doi erau divorţaţi de 10 ani, dar locuiau împreună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dolj,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici