Detaliul biografic care face din Serghei Shoigu, şeful Armatei ruse, un om fără sentimente

Invazia comandată de Vladimir Putin pe 24 februarie a fost pusă la cale, organizată în cele mai mici detalii, de Serghei Shoigu, pe principiul: şeful a ordonat, iar subalternul a executat.

9710 afișări
Imaginea articolului Detaliul biografic care face din Serghei Shoigu, şeful Armatei ruse, un om fără sentimente

Serghei Shoigu, primul din stânga

Shoigu este şeful Armatei ruse şi a putut fi văzut în imaginile în care preşdintele Putin a anunţat că pus în alertă dispozitivul nuclear al ţării sale.

Momentul ar fi fost surprins în buncărul în care Putin ar sta ascuns de la începutul războiului şi unde Shoigu ar fi ajuns cu avionul, locaţia aflându-se în Siberia, la peste 3.500 de kilometri de Moscova.

Shoigu a avut o traiectorie fulminantă. A fost promovat de Boris Elţîn, dar a intrat repede şi în graţiile lui Vladimir Putin, pe care îl însoţeşte la partidele de pescuit.

Serghei Shoigu are un trecut interesant, mama lui fiind născută chiar în Ucraina, ţara atacată din toate părţile de Armata rusă, scrie portalul de tehnologie techcafe.ro. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici