Video Dezastrul găsit de poliţişti la casa suspectului de crimă din Caracal: Gunoaie, vechituri, bucăţi de mobilă şi haine vechi | GALERIE FOTO

Poliţiştii au găsit o mizerie de nedescris la casa principalului suspect al cazului din Caracal, curtea bărbatului fiind ticsită de vechituri aruncate aleatoriu, gunoaie, dar şi un butoi, în care, potrivit poliţiştilor, au fost găsite rămăşiţe umane.

5710 afișări

În curtea mecanicului din Caracal, principalul suspect în cazul dispariţiei a două adolescente, poliţiştii au găsit, la percheziţii, un dezastru de nedescris. Întregul spaţiu este ticsit de gunoaie, vechituri, bucăţi de mobilă şi haine vechi.

Totodată, a fost găsit şi un butoi în care au fost identificate rămăşiţe umane, aspect confirmat şi de poliţişti.

Suspectul de 57 de ani din Caracal a fost dus la audieri, după ce într-un butoi în imobilul în care stătea au fost găsite rămăşiţe umane şi bijuterii. Fata dispărută cu o zi în urmă apucase să sune la 112, dar STS a furnizat o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite.

Din primele date, bijuteriile ar coincide cu cele pe care le purta fata dispărută ieri. Bărbatul locuia într-o hală dezafectată şi este mecanic auto.

Percheziţiile la locuinţa mecanicului au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o maşină.

De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură şi cu o altă dispariţie înregistrată în Olt, în aceeaşi zonă. Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici