Video Dezvoltatorii complexului rezidenţial MetroCity Academiei au fost reţinuţi de Poliţia Capitalei. Bărbaţii sunt urmăriţi de autorităţile din Finlanda

Dezvoltatorii complexului rezidenţial MetroCity Academiei au fost reţinuţi, miercuri, de către poliţiştii Capitalei, după ce au pus în aplicare un mandat de arestare transmis de către autorităţile din Finlanda. Este vorba despre doi cetăţeni români de origine turcă şi sunt acuzaţi de furt.

3460 afișări

Poliţiştii Capitalei au reţinut, în urma mandatelor de arestare transmise de autorităţile din Finlanda, doi cetăţeni români de origine turcă, aceştia fiind acuzaţi de furt.

„Cei doi bărbaţi au fost depistaţi pe raza municipiului Bucureşti şi urmează a fi prezentaţi Parchetulului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în vederea dispunerii măsurilor legale cu privire la extrădare”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre dezvoltatorii complexului rezidenţial MetroCity Academiei, Halit şi Gursel Ozturkmen. Acest complex a presupus o investiţie de 10 milioane de euro pentru un dezvoltarea a 230 de apartamente în zona Academiei Militare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici