Din 15 iunie se deschid plajele greceşti? Unde mergi vara asta în vacanţă?

  • Din 15 iunie poţi să alegi dacă rămâi în România sau pleci să vizitezi plajele greceşti
  • Un sejur de 7 nopţi pentru tine şi încă cineva te costă la 4* în Grecia, 389 de euro
  • La Mamaia, pentru aceleaşi stele plăteşti peste 900 de euro
1420 afișări

De la 1 iunie ai liber la mare, însă din 15 poţi să te bucuri şi de plajele greceşti. Preţurile la Mamaia la acelaşi gen de hotel sunt duble faţă de ofertele pentru un sejur în Grecia. Te-ai gândit ce alegere vei face vara asta? Îi vei susţine pe hotelierii români de la Marea Neagră sau îţi iei bagajul şi porneşti să te scalzi în apele turcoaz ale Greciei?

”Condiţiile sunt mai bune acolo, peisajele mai frumoase, mâncarea mai bună, la noi totul e la super preţ”, ”E foarte scump, am văzut preţuri mult mai scumpe la noi, decât de expemplu în Grecia” sau ”Nu mă voi da în spate să merg măcar o zi două, bineînţeles în România. Oricum nu mergeam foarte mult în vacanţe în străinătate, dar cred că ar fi bine să alegem România cei mai mulţi dintre noi perioada asta pentru că ne vom ajuta ţara în acest fel”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor care se gândesc să plece în vacanţe în această vară.

Cum arată preţurile, comparativ: Sejur 7 zile pentru 2 adulţi

Grecia – Halkidiki – Hotel 4* cu mic dejun – 389 de euro

Grecia – Riviera Olimpului - Hotel 4* cu demipensiune  - 712 euro

Mamaia – Hotel 4* cu mic dejun – 852 euro

Mamaia – Hotel 4* cu mic dejun – 929 euro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici