Directorul din Primăria Târgu-Jiu, căruia i se făcea pedichiura la serviciu, a fost concediat/ Reacţia lui Marian Rotaru la aflarea veştii: E peste gândirea unui om normal la cap

Fostul şef al Direcţiei Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, care a fost surprins în timp ce i se făcea pedichiura la serviciu, a fost concediat. Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu i-au desfăcut contractul de muncă din motive disciplinare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2187 afișări
Imaginea articolului Directorul din Primăria Târgu-Jiu, căruia i se făcea pedichiura la serviciu, a fost concediat/ Reacţia lui Marian Rotaru la aflarea veştii: E peste gândirea unui om normal la cap

Directorul din Primăria Târgu-Jiu, căruia i se făcea pedichiura la serviciu, a fost concediat/ Reacţia lui Marian Rotaru la aflarea veştii: E peste gândirea unui om normal la cap

La recomandarea Comisiei de Disciplină, primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a decis, recent, ca Marian Rotaru, fostul şef al Direcţiei Publice de Patrimoniu, care fusese detaşat în februarie ca adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială (DPS), să fie concediat. Contractul de muncă al lui Marian Rotaru a fost desfăcut şi în urma calificativului „nesatisfăcător”, pe care l-a primit pentru activitatea desfăşurată în 2018.

„A făcut contestaţie şi i-a fost respinsă. El a contestat calificativul pe care i l-am acordat şi i-am respins contestaţia, adică a rămas tot cu calificativul «nesatisfăcător». Desfacerea contractului de muncă s-a făcut pe baza analizei comisiei de disciplină, care mi-a propus destituirea din funcţia publică, pentru mai multe lucruri. Comisia de disciplină mi-a propus destituirea, eu am ţinut cont de această propunere şi l-am destituit din funcţie. Nu mai are nicio calitate. În momentul de faţă, nu mai este funcţionar public”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Înainte de a fi director în cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Marian Rotaru a fost primarul comunei Leleşti, din judeţul Gorj. Acesta a anunţat că va contesta în instanţă decizia edilului şef Marcel Romanescu, care i-a desfăcut contractul de muncă din motive disciplinare.

„Asta este. Dacă dumnealui (primarul – n.r.) aşa consideră, nu a ţinut cont de nimic, ce să mai comentez? Să spună dânsul care au fost motivele, dacă eu într-un an de zile nu am avut o zi de concediu de odihnă, că nu m-a lăsat, dacă în nicio şedinţă de operativă nu mi-a dat vreo sarcină, să spună că nu am făcut ceva, dacă eu nu mi-am făcut treaba o să hotărască instanţa. E peste gândirea unui om normal la cap. Ce să fac, să rămân călcat în picioare după munca depusă? Şi aşa nu îmi mai trebuie administraţie să mai aud, dar cel puţin să-mi demonstrez nevinovăţia. O să mă angajez, că nu o să stau pe stradă. Trebuie să-mi găsesc un loc de muncă, văd că nu se potolesc deloc, tot felul de ameninţări, de jigniri. Nu are nicio treabă scandalul cu pedichiura, şi dacă nu era aia, găsea alta. Dacă-i ordin, cu plăcere”, a comentat Rotaru decizia de a fi concediat.

Fostul director din Primărie a intrat, acum, in UNPR şi spune că „suntem într-o ţară de dictatori şi de executori. Dacă ala s-a hotărât, unde-i ordin, cu plăcere! Vom vedea!”, a precizat Rotaru.

Cercetarea disciplinară în cazul lui Marian Rotaru a început anul trecut, după apariţia, în luna octombrie, a unei fotografii în care pare că o subordonată îi face pedichiura. Acesta a spus că poza ar fi fost făcută în urmă cu doi ani, când a avut o luxaţie la un picior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici