Directorul Poştei Române, amendat cu 5.000 de lei, după ce o maşină a Poştei a fost furată din faţa Oficiului Poştal Balş

Poliţiştii din Olt au dat o amendă de 5.000 de lei în cazul jafului din faţa Oficiului Posţal din Balş pentru neasigurarea pazei transportului de valori. Potrivit unor surse, amenda i-a fost aplicată directorului Poştei Române.

1710 afișări
Imaginea articolului Directorul Poştei Române, amendat cu 5.000 de lei, după ce o maşină a Poştei a fost furată din faţa Oficiului Poştal Balş

Directorul Poştei Române, amendat cu 5.000 de lei, după jaful din faţa Oficiului Poştal Balş

Poliţiştii din Olt au aplicat, marţi, o amendă de 5.000 de lei, în cazul jafului care a avut loc luni în faţa sediului Poştei din localitatea Balş.

„Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei pentru neluarea măsurilor de organizare şi funcţionare corespunzătoare a pazei transportului de valori", a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvâňt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, amenda a fost dată pe numele directorului Poştei Române.

O persoană cu faţa acoperită a atacat luni dimineaţa o maşină a Poştei Române în oraşul Balş şi a fugit cu o geantă plină cu bani. Un bărbat de 65 de ani a fost rănit şi a fost transportat la spital. Potrivit Poliţiei, prejudiciul în acest caz este de 205.000 de lei.

Taguri:
poşta,
jaf,
amendă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici