DN 1, închis între Bucureşti şi Ploieşti timp de peste 17 ore, a fost deblocat

Drumul naţional 1 care a fost închis, miercuri seară, în jurul orei 20:45, între Bucureşti şi tronsonul cuprins între localităţile Otopeni şi Tâncăbeşti, din judeţul Ilfov, din cauza viscolului, a fost deblocat, joi, în jurul orei 14.00, însă în zonă se circulă în continuare cu dificultate.

518 afișări
Imaginea articolului DN 1, închis între Bucureşti şi Ploieşti timp de peste 17 ore, a fost deblocat

DN 1, închis între Bucureşti şi Ploieşti timp de peste 17 ore, a fost deblocat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, Claudia Burada, DN 1 a fost deblocat, joi după-amiază, pe tronsonul cuprins între localităţile Otopeni şi Tâncăbeşti.

Claudia Burada a precizat că în zonă se circulă în continuare cu dificultate, însă maşinile pot înainta.

Drumul naţional 1 a fost complet blocat, miercuri seară, între localităţile Otopeni şi Tâncăbeşti, din judeţul Ilfov, din cauza viscolului, în condiţiile în care utilajele de deszăpezire nu au putut face faţă, circulaţia rutieră fiind redirecţionată pe DN 1 A.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, Claudia Burada, DN 1 a fost închis între localităţile Otopeni şi Tâncăbeşti întrucât viscolul puternic făcea ca acest tronson să fie impracticabil, spre Prahova maşinile fiind redirecţionate pe drumul naţional 1 A, pe ruta Corbeanca. Autovehiculele care erau pe drum nu au fost lăsate să intre pe tronsonul cuprins între Otopeni şi Tâncăbeşti întrucât riscau să rămână înzăpezite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici