DN1: Accident grav provoct după ce un autobuz plin cu studenţi, rămas fără frâne

Un autobuz plin cu 43 de studenţi din Timişoara rămas fără frâne a provocat, duminică, un accident în localitatea sibiană Apoldu de Sus, lovind două autoturisme din faţa sa şi rănind trei persoane.

33 afișări
Imaginea articolului DN1: Accident grav provoct după ce un autobuz  plin cu studenţi, rămas fără frâne

DN1: Accident grav provoct după ce un autobuz plin cu studenţi, rămas fără frâne (Imagine: Mediafax Foto)

Autobuzul înmatriculat în Timiş se îndrepta dinspre Braşov spre Timişoara şi transporta 43 de studenţi de la Facultatea de Agronomie din Timişoara care au fost într-o excursie.

Şoferul relatat că într-o pantă, autobuzul a rămas fără frâne, iar el nu a mai putut evita impactul cu maşinile din faţa sa.

"Am rămas fără frâne, am tras frâna de mâna, tot absolut, dar nu am putut evita nimica. Vă daţi seama am făcut carnagiu, am lovit prima maşină şi a doua Mercedesul. În maşina mea nu sunt victime", a declarat la faţa locului Ioan Brişcan, şoferul autobuzului care a suferit avarii.

În urma impactului, prima maşină lovită s-a răsturnat cu roţile în sus pe marginea drumului, iar cea de-a doua s-a oprit într-un parapet. Trei persoane din maşina răsturnată au fost transportate la spital, dar medicii spun că sunt în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au demarat o anchetă, dar confirmă defecţiunea tehnică a maşinii care a provocat accidentul.

Studenţii au fost imediat preluaţi de un autocar care i-a dus mai departe spre casă, dar din cauza accidentului, circulaţia pe DN 1 între Sibiu şi Sebeş a fost perturbată timp de aproape o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici