DN1 blocat complet din cauza unui accident cu trei maşini. Doi răniţi au ajuns la spital cu traumatisme

Drumul naţional 1 este complet blocat, joi seară, între localităţile prahovene Breaza şi Comarnic, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, respectiv o autoutilitară şi două autoturisme, şi în care patru persoane au fost rănite.

257 afișări
Imaginea articolului DN1 blocat complet din cauza unui accident cu trei maşini. Doi răniţi au ajuns la spital cu traumatisme

DN1, blocat complet din cauza unui accident cu patru maşini (Imagine: Mediafax Foto)

Conform datelor furnizate de Poliţia Prahova, accidentul s-a petrecut în dreptul unei benzinării OMV, între Breaza şi Comarnic.

Din primele informaţii, poliţiştii au stabilit că una dintre maşini a derapat şi a intrat în coliziune cu celelalte două.

În urma impactului, rezervorul unuia dintre autovehicule s-a spart, iar combustibilul s-a împrăştiat pe carosabil.

Două dintre persoanele rănite, transportate la spital cu traumatisme

Două dintre persoanele rănite două autoturisme şi o autoutilitară, au fost transportate la spital cu mai multe traumatisme.

Potrivit poliţiştilor rutieri, în urma accidentului în care au fost implicate trei autovehicule au fost rănite patru persoane, una dintre victime suferind fracturi la ambele picioare şi un traumatism toracic, iar alta având un traumatism cranio-cerebral.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la spital, ceilalţi doi răniţi în accident, care au suferit răni minore, neavând nevoie de internare.

Circulaţia a fost reluată parţial

Conform datelor furnizate de Poliţia Prahova, pe DN 1, între Breaza şi Comarnic se circulă pe sensul de mers Braşov - Ploieşti, însă sensul de urcare spre munte este în continuare blocat de autoutilitara care a fost implicată în accident şi care a rămas pe carosabil.

Potrivit poliţiştilor rutieri, autovehiculele au acces pe cele două benzi ale sensului de mers Braşov - Ploieşti şi pe una a celuilalt sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici