DNA face percheziţii la companii din domeniul energetic

  • Procurorii DNA fac percheziţii la această oră la domicilii şi companii din sectorul energetic.
  • Sunt vizate 14 locaţii, inclusiv în cartierul Stejarii.
  • Procurorii suspectează săvârşirea unor acte de corupţie.
2436 afișări
Imaginea articolului DNA face percheziţii la companii din domeniul energetic

DNA face percheziţii la companii din domeniul energetic

UPDATE Procurorii DNA fac percheziţii la sediile unor companii şi persoane fizice din Bucureşti, inclusiv în complexul Stejarii, Braşov, Dâmboviţa, Ilfov, Gorj. În anchetă sunt vizaţi funcţionari publici şi nu numai, suspectaţi de săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, printre care dare/ luare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, inclusiv în legătură cu deturnarea unor licitaţii publice.

Într-un interviu pentru Aleph News, procurorul - şef DNA, Marius Voineag, a declarat că DNA se va axa şi pe investigarea potenţialelor fapte de corupţie din sectorul energetic în perioada următoare.

„În zona de energie se învârt sume mari de bani şi eu cred că DNA trebuie să fie prezentă”, a declarat Voineag.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici