DNA ridică documente de la trei primării din Arad, ancheta vizează atribuirea unor lucrări

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Timişoara ridică, miercuri, mai multe documente de la primăriile din Covăsânţ, Şicula şi Almaş din judeţul Arad, ancheta vizând atribuirea unor contracte pentru lucrări de infrastructură.

132 afișări
Imaginea articolului DNA ridică documente de la trei primării din Arad, ancheta vizează atribuirea unor lucrări

DNA ridică documente de la trei primării din Arad, ancheta vizează atribuirea unor lucrări

Potrivit anchetatorilor, DNA Timişoara a descins, miercuri, la trei primării din judeţul Arad – Covăsânţ, Şicula şi Almaş - pentru a ridica mai multe documente care au legătură cu atribuirea unor contracte de către cele trei primării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform surselor citate, contractele au fost atribuite pentru lucrări de infrastructură.

La finalul cercetărilor la faţa locului, procurorii vor decide dacă îi vor chema pe cei trei primari din Arad la audieri la sediul DNA Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici