Doi adulţi şi doi copii au ajuns la spitalul din Miercurea Ciuc cu arsuri grave după ce locuinţa lor a luat foc

Doi adulţi şi doi copii din Miercurea Ciuc au ajuns, miercuri, la spital, cu arsuri grave, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa lor. Copiii, de 6, respectiv 4 ani, au suferit arsuri de 30 – 40 la sută din suprafaţa corpului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

68 afișări
Imaginea articolului Doi adulţi şi doi copii au ajuns la spitalul din Miercurea Ciuc cu arsuri grave după ce locuinţa lor a luat foc

Doi adulţi şi doi copii au ajuns la spitalul din Miercurea Ciuc cu arsuri grave după ce locuinţa lor a luat foc

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciubotariu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii nu au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea incendiului în urma căruia o familie, doi adulţi şi doi copii, au suferit arsuri grave.

Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit la o locuinţă din cartierul Şumuleu din municipiul Miercurea Ciuc, iar din primele date a reieşit că femeia, în vârstă de 22 de ani, a suferit arsuri de gradul doi şi trei pe circa 18% din suprafaţa corpului.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, are arsuri de gradul doi şi trei pe circa 25 la sută din faţa corpului, la membrele superioare.

Băiatul în vârstă de 6 ani a suferit arsuri de gradul doi şi trei pe circa 30 – 40 la sută din suprafaţa corpului, pe spate, pe faţă şi la membrele superioare şi inferioare, în timp ce fetiţa, în vârstă de patru ani, este în cea mai gravă stare, având arsuri pe circa 30-40 la sută din suprafaţa corpului, la gât, spate, picioare şi mâini.

”Este posibil să-i fie afectate şi căile respiratorii”, a spus Alina Ciubotariu.

Pompierii nu au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea incendiului, flăcările fiind stinse, cel mai probabil, potrivit ISU Harghita, de către proprietarii locuinţei, care au fost transportaţi apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici