Doi angajaţi ai Ambasadei Rusiei la Bucureşti, răniţi într-un accident rutier

Doi angajaţi ai Ambasadei Rusiei la Bucureşti, aflaţi într-o dubiţă cu număr de corp diplomatic, au fost răniţi, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident rutier produs pe Şoseaua Kiseleff din Bucureşti, în apropierea sediului ambasadei.

17 afișări
Imaginea articolului Doi angajaţi ai Ambasadei Rusiei la Bucureşti, răniţi într-un accident rutier

Doi angajaţi ai Ambasadei Rusiei la Bucureşti, răniţi într-un accident rutier (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Vehiculul în care se aflau cei doi cetăţeni străini a intrat într-un stâlp, poliţiştii rutieri spunând că, probabil, şoferul a pierdut controlul volanului.

Un echipaj SMURD a fost chemat la locul accidentului, pentru a acorda îngrijiri medicale răniţilor.

Şoferul dubiţei a fost consultat şi de medici de la Spitalul Elias, el plecând de la această unitate în scurt timp, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Pasagerul din dreapta şoferului a suferit o fractură la un picior.

Cei doi cetăţeni ruşi, care au suferut leziuni în accident, au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

În dubiţa implicată în accident, poliţişti rutieri au observat în încărcătură CD-uri, însă, având număr diplomatic, nu au putut verifica. Cei doi angajaţi sunt protejaţi de imunitate diplomatică.

Poliţiştii urmează să stabilească cauzele accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici