Doi bărbaţi care vindeau amfetamină şi cannabis în Timişoara, au fost prinşi în flagrant şi arestaţi

Doi bărbaţi care vindeau, în Timişoara, amfetamină şi cannabis, au fost prinşi în flagrant şi reţinuţi de poliţişti. Instanţa a decis arestarea preventivă a celor doi.

412 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi care vindeau amfetamină şi cannabis în Timişoara, au fost prinşi în flagrant şi arestaţi

Doi bărbaţi care făceau trafic de droguri au fost arestaţi FOTO: DIICOT

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT Timişoara au făcut cercetări în două dosare penale de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Astfel, un bărbat de 25 de ani, care ar fi distribuit droguri de risc (cannabis) şi de mare risc (amfetamină) către consumatori din Timişoara, a fost depistat, miercuri, în flagrant delict în timp ce încerca să vândă amfetamină.

La percheziţia la domiciliu, oamenii legii au găsit şi confiscat 60 de grame de cannabis.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi a fost prezentat Tribunalului Timiş, care a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Încă un bărbat, de 35 de ani, avuzat că a comercializat către diverse persoane droguri de mare risc (amfetamină), în Timişoara, a fost surprins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă 100 de grame de amfetamină, pe care le-ar fi obţinut de la un bărbat de 40 de ani.

Ulterior, la percheziţia domiciliară făcută la locuinţa barbatului de 40 de ani, a fost găsită cantitatea de 500 de grame de amfetamină si 100 de grame de cannabis.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici