Doi bărbaţi sunt acuzaţi de uciderea a 3.600 de păsări rare, inclusiv vulturi

  • Doi bărbaţi din SUA au fost acuzaţi de uciderea ilegală a aproximativ 3.600 de păsări, inclusiv vulturi pleşuvi şi aurii.
  • Ei au fost prinşi cu ajutorul unor mesaje în care se lăudau cu păsările şi penele acestora pe care le vindeau.
689 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi sunt acuzaţi de uciderea a 3.600 de păsări rare, inclusiv vulturi

Simon Paul şi Travis John Branson ar fi împuşcat păsările pe parcursul mai multor ani şi ar fi vândut părţi ale acestora, inclusiv pene, pe piaţa neagră, potrivit BBC.

Ei au fost acuzaţi de conspiraţie, de încălcarea legii privind protecţia acvilelor chele şi aurii şi de trafic ilegal. Potrivit documentelor anchetatorilor, braconierii acţionau în special în Rezervaţia indiană Flathead din vestul statului Montana.

Anchetatorii mai susţin că Branson a trimis mesaje în care se lăuda cu „comiterea de infracţiuni" şi cu „uciderea de păsări" şi că cei doi au vândut păsările şi penele lor pentru „sume importante de bani".

Procurorii şi cei doi bărbaţi nu au făcut comentarii pe marginea acuzaţiilor. Bărbaţii se vor prezenta în instanţă în ianuarie. Acuzaţiile de conspiraţie şi trafic de animale sunt pasibile de pedepse maxime de cinci ani de închisoare, iar încălcarea legii privind protecţia acvilei se pedepseşte cu un an de închisoare, plus amenzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici