Doi cetăţeni israelieni au fost răniţi în urma coliziunii dintre trei autovehicule

Doi cetăţeni israelieni au fost răniţi, marţi, în urma coliziunii dintre două autoturisme şi o dubă, accidentul având loc pe DN 1, la Azuga, transmite corespondentul MEDIAFAX.

103 afișări
Imaginea articolului Doi cetăţeni israelieni au fost răniţi în urma coliziunii dintre trei autovehicule

Doi cetăţeni israelieni au fost răniţi în urma coliziunii dintre trei autovehicule

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că accidentul s-a produs pe sensul Braşov-Ploieşti, fiind implicate 5 persoane, din două autoturisme şi dubă care transporta hârtie igienică. În urma impactului, doi cetăţeni de naţionalitate israeliană au fost răniţi şi transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe Sinaia.

„Sunt două victime, cetăţeni de naţionalitate israeliană. Un bărbat de 64 ani cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism toraco abdominal şi o femeie de aproximativ 6o ani cu traumatism abdominal”, a declarat Vasiloae.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

La ora transmtierii acestei ştiri, traficul de DN 1 se desfăşurat cu restricţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici