Doi hoţi au încercat să-i fure banii senatorului Radu Câmpeanu

Doi bărbaţi care încercau să-i fure senatorului Radu Câmpeanu banii din buzunar, miercuri seară, în timp ce acesta se afla la o masă dintr-un restaurant al hotelului Marriott din Capitală, au fost prinşi de poliţişti asupra faptului.

4 afișări
Imaginea articolului Doi hoţi au încercat să-i fure banii senatorului Radu Câmpeanu

Doi hoţi au încercat să-i fure banii senatorului Radu Câmpeanu

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, cei doi - Constantin Humulescu (37 de ani) şi Marian Dănilă (39 de ani) - au fost prinşi de poliţişti în timp ce voiau să-i fure senatorului, în vârstă de 87 de ani, prin metoda "scaun", cei 860 de lei pe care îi avea în buzunar.

Cei doi hoţi, care nu au antecedente penale, au fost imobilizaţi şi apoi reţinuţi. Aceştia sunt cercetaţi pentru furt calificat, a precizat comisarul.

Metoda scaun este des folosită de hoţi, mai ales în restaurante şi baruri. Procedeul este foarte simplu. Hoţul îşi alege victima şi se aşează cât mai aproape de ea, profitând mai ales de faptul că aceasta este angrenată într-o discuţie, cu mai mulţi meseni. Într-un moment de neatenţie, el fură portofelul, ia banii din el şi îl pune la loc, astfel încât păgubaşul îşi dă seama prea târziu că a fost jefuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici