Doi jandarmi, soţ şi soţie, au prins un hoţ care jefuia o tânără

Doi ofiţeri jandarmi, soţ şi soţie, au prins, sâmbătă, un hoţ care jefuia o tânără pe Bulevardul I.C. Brătianu din Bucureşti, cuplul fiind alertat de strigătele victimei, informează Jandarmeria Capitalei.

177 afișări
Imaginea articolului Doi jandarmi, soţ şi soţie, au prins un hoţ care jefuia o tânără

Doi jandarmi, soţ şi soţie, au prins un hoţ care jefuia o tânără (Imagine: Bogdan maran/Arhiva Medifax Foto)

Sâmbătă, în jurul orei 11.45, doi ofiţeri jandarmi, soţ şi soţie, din cadrul, Direcţiei Generale de Jandarmi a municipiului Bucureşti, aflaţi în timpul liber, pe Bulevardul I.C.Brătianu, au auzit o femeie strigând după ajutor şi au observat un bărbat cu mâna în geanta persoanei respective.

Cei doi ofiţeri au intervenit, au oprit persoana şi au imobilizat-o. Cel în cauză se numeşte Nicolae G., în vârstă de 23 de ani, şi a fost predat lucrătorilor Secţiei 10 de poliţie pentru continuarea verificărilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Suspectului va fi cercetat pentru tentativă de furt calificat, iar persoana vătămată, o femeie de 30 de ani, urmează să depună plângere împotriva acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici