Video Doi morţi într-un accident rutier pe Şoseaua Chitilei din Capitală. VIDEO

Două persoane au decedat, sâmbătă, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe Şoseaua Chitilei din Capitală, informează Brigada Rutieră Bucureşti.

9467 afișări

Accidentul s-a produs la ieşirea din Capitală, pe Şoseaua Chitilei, sâmbătă, în jurul prânzului. Conform Poliţiei Rutiere, un şofer aflat la volanul unui autotuism Ford Ka a ieşit de pe o stradă laterală şi a vrut să întoarcă pe linia continuă fără să se asigure.

Autoturismul a fost lovit în plin de o dubă care circula regulamentar dinspre Chitila către Bucureştii Noi. În urma impactului, şoferul şi pasagerul din maşina Ford Ka au decedat pe loc, au precizat reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

La locul evenimentului s-au deplasat echipaje SMURD şi de descarcerare, iar traficul a fost blocat temporar.

Poliţia face cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici