Doi morţi şi 12 răniţi în două accidente rutiere petrecute vineri noapte în Constanţa

Doi tineri au murit, vineri noapte, iar alte 12 persoane au fost rănite uşor, în două accidente rutiere care au avut loc în judeţul Constanţa.

78 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi 12 răniţi în două accidente rutiere petrecute vineri noapte în Constanţa

Doi morţi şi 12 răniţi în două accidente rutiere petrecute vineri noapte în Constanţa (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, primul accident, în care au fost implicate două autoturisme, s-a petrecut în jurul orei 21.00, pe DN 39 Constanţa - Mangalia, între staţiunile Vama Veche şi 2 Mai. Cele două autoturisme, unul cu număr de înmatriculare din Bucureşti, iar celălalt din Constanţa, în care se aflau zece tineri, s-au tamponat, toate cele zece persoane fiind rănite uşor, dar niciuna dintre ele neavând nevoie de internare în spital.

Pentru scoaterea uneia dintre victime din maşină a fost necesar un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, iar pe tot timpul intervenţiei traficul rutier pe DN 39 în zona respectivă a fost blocat pe ambele sensuri.

Cel de-al doilea accident, mult mai grav, în care doi tineri şi-au pierdut viaţa, s-a petrecut în jurul orei 22.00, în apropierea localităţii Pecineaga, pe DJ 392. Patru tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 24 de ani, se deplasau, cu un autoturism Nissan, către Pecineaga, iar la un moment dat, într-o curbă luată cu viteză prea mare, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit un parapet de protecţie, după care s-a prăbuşit într-un canal de irigaţii aflat în apropierea şoselei.

În urma accidentului, şoferul şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă s-au ales cu răni uşoare, însă cei doi pasageri de pe bancheta din spate a autoturismului au murit pe loc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici