Doi morţi şi doi grav răniţi într-un accident rutier pe Valea Oltului

Un accident rutier soldat cu decesul a două persoane şi rănirea gravă a altor două a avut loc, miercuri după-amiază, pe Valea Oltului, la Gura Motrului, când şoferul unui autoturism înmatriculat în Ungaria a lovit un tir bulgăresc, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

4 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi doi grav răniţi într-un accident rutier pe Valea Oltului

Doi morţi şi doi grav răniţi într-un accident rutier pe Valea Oltului

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc în jurul orei 13:30, la aproximativ 30-40 de kilometri de Râmnicu-Vâlcea, când, într-o curbă, un autoturism marca Toyota cu număr de Ungaria, în care erau patru persoane, cetăţeni români, a lovit un automarfar cu număr de înmatriculare bulgăresc, în care erau materiale de construcţie.

În urma impactului, tirul a rupt parapetul şi a plonjat în râul Olt. Dintre persoanele care erau în Toyota, două au murit şi alte două au fost rănite grav. Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital. Şoferul tirului a supravieţuit accidentului şi nu a suferit răni grave.

La faţa locului a ajuns o echipă care cercetează cauzele producerii accidentului.

La ora transmiterii ştirii, circulaţia în zonă era blocată, traficul urmând să fie reluat în jurul orei 16:00, a adăugat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici