Doi morţi şi patru răniţi în trei accidente produse aproape simultan în judeţul Braşov. IMAGINI de la faţa locului

Două persoane au murit şi patru au fost rănite, în trei accidente care s-au produs joi, pe DN1, în localitatea Perşani, judeţul Braşov, aproape în acelaşi timp. Şase maşini au fost avariate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2123 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi patru răniţi în trei accidente produse aproape simultan în judeţul Braşov. IMAGINI de la faţa locului

Doi morţi şi patru răniţi în trei accidente produse aproape simultan în judeţul Braşov

Primul accident a avut loc pe DN 1, la Băile Perşani. Două persoane au murit şi două au fost rănite, după ce trei maşini, între care şi una de taxi, s-au ciocnit. Trei dintre victime se aflau în maşina de taxi.

”Un autoturism taxi cu trei ocupanţi, care circula pe direcţia Braşov-Sibiu, la intersecţia cu DJ 104 A, a derapat, a pătruns pe contrasens, unde a fost acroşat de un autoturism înmatriculat în Galaţi, după care a fost lovit de un alt vehicul înmatriculat în Iaşi, care a circulat tot pe direcţia Sibiu-Braşov şi a fost proiectat în afara părţii carosabile. O pasageră din autoturismul înmatriculat în Iaşi, precum şi trei ocupanţi ai taxiului au suferit vătămări, iar doi au murit”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

În timpul intervenţiei de descarcerare au avut loc alte două evenimente rutiere, unul la Băile Perşani şi celălalt pe Dealul Perşani, unul dintre ele produs în urma impactului dintre o maşină şi un TIR.

Poliţiştii au stabilit că în accidentul de pe Dealul Perşani, un bărbat de 28 de ani care a condus o autoutilitară, pe DN 1, dinspre Făgăraş spre Braşov, într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR înmatriculat în Bihor. În urma impactului, tânărul de 28 ani a fost rănit, fiind transportat la spital.

Un alt accident s-a produs în scurt timp, tot în Băile Perşani.

”Au fost trei accidente, în total. Unul a avut loc în Dealul Perşani, este mai aproape de Braşov. Acolo este o singură victimă, conştienţă, transportată la spital. Au mai avut loc două accidente, în Băile Perşani, mai aproape de Făgăraş. Primul a fost accidentul cu patru victime, dintre care trei încarcerate. Două dintre victime au decedat. La câteva minute după producerea acestui accident, în aceeaşi zonă, o altă maşină s-a răsturnat, o singură persoană având nevoie de îngrijiri medicale”, a spus Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici