Doi morţi şi un BMW rupt în două (Video)

Doi fraţi au murit, sâmbătă seară, după ce maşina în care se aflau, între localităţile timişene Deta şi Moraviţa, s-a izbit extrem de violent de un copac, în urma impactului autovehiculul rupându-se în două şi luând foc, iar trupurile victimelor fiind aruncate la câţiva metri, pe câmp.

137 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi un BMW rupt în două (Video)

Doi fraţi au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac

Potrivit unor martori, cei doi bărbaţi, cu vârste de 34 şi, respectiv, 39 de ani, circulau cu viteză mare, iar la un moment dat au intrat într-un copac cu jumătate de maşină, autovehiculul rupându-se în două. Impactul a fost atât de puternic încât cei doi fraţi au fost aruncaţi la câţiva metri pe câmp.

"Primul era la opt metri şi al doilea cu jumătatea de maşină, cu spatele maşinii, la 20 de metri", a afirmat un martor.

Potrivit lui Liviu Cristian, de la Poliţia Rutieră, maşina în care se aflau cei doi fraţi rula dinspre Deta spre Moraviţa, iar la un moment dat a intrat pe contrasens, lovindu-se de un copac.

"Din primele cercetări, am constatat că un BMW 318 de culoare roşie, care rula dinspre Deta spre Moraviţa, a pătruns pe contrasens lovindu-se de uncopac. În urma impactului, autoturismul s-a rupt", a spus Liviu Cristian.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici