Doi muncitori răniţi, după ce o grindă metalică de câteva tone s-a prăbuşit peste ei

Doi muncitori au ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce o grindă metalică de câteva tone s-a prăbuşit peste ei, la o firmă din Parcul Industrial din comuna Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova. ITM a început o anchetă.

168 afișări
Imaginea articolului Doi muncitori răniţi, după ce o grindă metalică de câteva tone s-a prăbuşit peste ei

Doi muncitori răniţi, după ce o grindă metalică de câteva tone s-a prăbuşit peste ei

Directorul adjuct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, Constantin Stoica, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că instituţia pe care o reprezintă a început cercetările după ce la o firmă din Parcul Industrial din comuna Ariceştii Rahtivani doi muncitori au fost răniţi de o grindă metalică de câteva tone s-a prăbuşit peste ei.

”Se pare că grinda metalică era transportată de un utilaj. Cei doi s-au urcat pe ea ca să nu meargă pe jos şi la un moment dat podeţul a cedat şi structura a căzut, rănindu-i pe cei doi. Cercetarea este în desfăşurare”, a declarat Stoica.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că muncitorii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unul fiind în stare gravă.

Potrivit acesteia, muncitorul mai grav rănit are 22 de ani, iar celălalt 29 de ani.

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii care au deschis un dosar penal pentru neluarea şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici