Doi români au eşuat cu barca pe malul ucrainean al Dunării

Doi români au eşuat joi dimineaţa cu o barcă pe malul ucrainean al Dunării. Aceştia au fost cercetaţi de autorităţile ucrainene, iar în cursul serii au fost preluaţi de poliţiştii de frontieră români şi aduşi în ţară.

1059 afișări
Imaginea articolului Doi români au eşuat cu barca pe malul ucrainean al Dunării

Doi români au eşuat cu barca pe malul ucrainean al Dunării

Garda de Coastă a fost informată joi dimineaţa, în jurul orei 11.30, de către un pescar cu privire la faptul că o ambarcaţiune de agrement, având două persoane la bord, în proximitatea localităţii Tatanir, este eşuată pe malul ucrainean.

O şalupă de intervenţie a Poliţiei de Frontieră s-a deplasat la faţa locului, observând ambarcaţiunea pe teritoriul ucrainean.

„S-a relaţionat cu reprezentanţii autoritatăţii de frontieră ai R Ucraina, prezenţi la faţa locului, în scopul preluării persoanelor şi aducerii acestora în siguranţă pe malul românesc”, a transmis Garda de Coastă.

Cei doi români au fost cercetaţi de autorităţile ucrainene, iar în cursul serii au fost preluaţi de poliţiştii români care i-au adus pe malul românesc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici