Doi tineri au ajuns la spital, în urma unui scandal cu bâte şi topoare

Doi tineri au ajuns la spital, luni seară, în urma unui scandal izbucnit în municipiul Craiova, între două familii, din cauza unei datorii mai vechi, fiind folosite bâte şi topoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

209 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au ajuns la spital, în urma unui scandal cu bâte şi topoare

Doi tineri au ajuns la spital, în urma unui scandal cu bâte şi topoare (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto Arhiva)

Scandalul, care a avut loc pe strada Râului din Craiova, a izbucnit după ce un bărbat a mers, împreună cu familia, peste fratele său pentru a-i cere o datorie mai veche.

Aceştia au venit cu bâte, topoare şi pietre şi au distrus maşina fratelui care era parcată pe stradă. Ulterior, rudele lor au ieşit să vadă ce se întâmplă, iar între cele două familii a izbucnit un conflict, luându-se la bătaie.

"Au venit peste noi, erau mulţi şi aveau pietre, bâte, topoare şi i-au bătut pe copiii mei. A venit fratele meu şi cu toţi ai lui. Ne-au lovit maşina, au făcut-o praf, apoi au dat în copiii mei. Unul e lovit la cap, iar celălalt la mână", a povestit un bărbat.

În urma conflictului, doi dintre fiii bărbatului agresat au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului pentru a aplana scandalul.

"Poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 despre un conflict izbucnit pe strada Râului din Craiova. Scandalul a avut loc între doi fraţi şi familiile acestora pe fondul unei datorii mai vechi. În urma acestui incident, doi tineri au fost răniţi uşor şi au primit îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă din Craiova", a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj.

Persoanele implicate în scandal nu au vrut să depună plângere la Poliţie.

Pentru a preveni izbucnirea unui alt conflict, un echipaj de Poliţie va supraveghea zona în zilele de Crăciun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici