Doi tineri beţi au spart cu o bâtă de baseball vitrinele a 26 de magazine din centrul Braşovului

Doi tineri în vârstă de 21 şi 23 de ani, aflaţi în stare avansată de ebrietate, au spart cu o bâtă de baseball vitrinele a 26 de magazine de pe strada Republicii din Braşov, cei doi fiind reţinuţi de poliţişti.

785 afișări
Imaginea articolului Doi tineri beţi au spart cu o bâtă de baseball vitrinele a 26 de magazine din centrul Braşovului

Doi tineri beţi au spart cu o bâtă de baseball vitrinele a 26 de magazine din centrul Braşovului (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Ioan Necşulescu, incidentul a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 4.00, când cei doi tineri au vandalizat mai multe magazine de pe strada Republicii.

Reprezentantul Poliţiei a precizat că unul dintre tineri avea un cuţit, iar celălalt o bâtă de baseball, cu care a spart vitrinele a 26 de magazine, în unele cazuri deteriorând produsele expuse, însă fără a fura ceva. De asemenea, cei doi au lovit cu bâta de baseball şi porţile unor case din zonă.

Cei doi tineri au fost prinşi de o patrulă a Poliţiei Locale şi duşi la sediul Poliţiei Judeţene Braşov, până în prezent poliţiştii nereuşind să discute cu ei din cauza stării avansate de ebrietate în care se află.

"Tinerii sunt cercetaţi pentru distrugere, ultraj, iar unul dintre ei pentru port de armă albă în locuri publice. Ambii sunt din Braşov şi au atecedente penale", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în prezent aflându-se în arestul Poliţiei Judeţene Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici