Doina Cornea a plecat spre o clinică din Franţa

Doinea Cornea a plecat, marţi dimineaţă, spre o clinică din Franţa, după ce medicii Secţiei de neurologie a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost internaţă în urmă cu o zi, au constatat că starea acesteia este stabilă şi poate călători cu avionul fără niciun risc.

15 afișări
Imaginea articolului Doina Cornea a plecat spre o clinică din Franţa

Doina Cornea a plecat spre o clinică din Franţa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, Doina Cornea a fost adusă, în urmă cu o zi, cu un echipaj SMURD, de la Spitalul de Recuperare Cluj-Napoca, starea acesteia fiind bună pe toată durata deplasării.

Doina Cornea a fost internată în Secţia de neurologie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde i s-a făcut o evaluare medicală amănunţită, întrucât urma să plece cu avionul spre o clinică din Franţa.

După efecuarea investigaţiilor, medicii au stabilit că starea ei este stabilă, iar parametrii vitali sunt în limite normale, precizează sursa citată.

Aceasta a plecat, marţi dimineaţă, spre Franţa, însoţită de o echipă SMURD Bucureşti din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe - SMURD al Spitalului Floreasca.

Fosta disidentă a regimului comunist Doina Cornea a fost internată la Spitalul Militar Cluj-Napoca după ce a suferit un accident vascular cerebral, ea fiind mutată, în 12 septembrie, dintr-un salon al Secţiei neurologie într-o rezervă de la Terapie Intensivă.

Medicii specialişti neurologi care au consultat-o au stabilit că starea sa de sănătate s-a ameliorat, nefiind nevoie de o intervenţie chirugicală.

Doina Cornea a fost supusă, ulterior, unui control cardiologic la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, acesta relevând faptul că nu are nicio problemă a inimii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici