Dolj: Bebeluş de 4 luni, rănit într-un accident provocat de un şofer beat

Un bebeluş în vârstă de 4 luni a fost rănit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident care a avut loc în Băileşti, judeţul Dolj, de un şofer băut.

189 afișări
Imaginea articolului Dolj: Bebeluş de 4 luni, rănit într-un accident provocat de un şofer beat

Dolj: Bebeluş de 4 luni, rănit într-un accident provocat de un şofer beat

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti au fost sesizaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu privire la producerea unui eveniment pe strada Independenţei.

Poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Băileşti, în timp ce conducea maşina pe strada Independenţei, la intersecţia cu strada Revoluţiei, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, lovind un copac.

În urma evenimentului, un copil de 4 luni, pasager în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolui sau a altor substanţe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici