Dolj: Circa 150 de tiruri sunt oprite în localităţi din judeţ ca urmare a restricţiei de circulaţie

Aproximativ 150 de tiruri sunt oprite în mai multe localităţi din judeţul Dolj, ca urmare a restricţiei impuse pentru autovehiculele mai grele de 3,5 tone, cele mai multe dintre acestea fiind blocate la Bechet.

1029 afișări
Imaginea articolului Dolj: Circa 150 de tiruri sunt oprite în localităţi din judeţ ca urmare a restricţiei de circulaţie

Dolj: Circa 150 de tiruri sunt oprite în localităţi din judeţ ca urmare a restricţiei de circulaţie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Ca urmare a restricţionării circulaţiei pentru camioanele mai grele de 3,5 tone, aproximativ 150 de tiruri au fost oprite în ultimele 12 ore în localităţile din Dolj.

Potrivit prefectului de Dolj, Eugen Georgescu, cele mai multe dintre acestea se aflau, duminică, în localitatea Bechet.

"Avem o sută de tiruri la Bechet, 30 la Calafat, trei la Filiaşi, şase sunt oprite în zona uzinei Electroputere, trei la Romaneşti şi alte şapte în zona Metro, la ieşirea din Craiova", a precizat prefectul Eugen Georgescu.

Potrivit sursei citate, autorităţile doljene au solicitat celor de Bucureşti ridicarea restricţiei de circulaţie pe drumurile naţionale a autovehiculelor mai grele de 3,5 tone.

"Vremea permite şi pentru acest lucru noi am făcut solicitarea. Aşteptăm un răspuns de la Bucureşti. Am solicitat ca acestor tiruri să li se dea drumul în tronsoane de trei - şase tiruri. Nu am vrea să apară alte probleme când vor pleca toţi, atunci când se va ridica această restricţie", a mai spus prefectul Eugen Georgescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici