Dorobanţu: Trenurile circulă normal, unele având doar înârzieri nesemnificative

Directorul de exploatare din CFR Călători, Valentin Dorobanţu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că nu există întârzieri semnificative şi nici un tren nu a fost anulat din cauza viscolului şi zăpezii abundente.

1 afișare
Imaginea articolului Dorobanţu: Trenurile circulă normal, unele având doar înârzieri nesemnificative

Dorobanţu: Trenurile circulă normal, unele având doar înârzieri nesemnificative

"La un traseu de şase-şapte ore, un tren întârzie în jur de 10-15 minute, ceea ce este o întârziere nesemnificativă în aceste condiţii", a adăugat Valentin Dorbanţu.

În plus, potrivit oficialului, niciun tren nu a fost anulat şi nicio secţiune nu a fost închisă.

"Am reuşit să preluăm toţi călătorii din staţii, chiar dacă traficul în această perioadă a anului este unul foarte aglomerat", a precizat acesta.

Ninsorile şi viscolul au produs, până miercuri după-amiază, blocări de drumuri sau îngreunarea traficului rutier, precum şi întreruperea furnizării de energie electrică, în principal în cinci judeţe, respectiv Teleorman, Olt, Mehedinţi, Doj şi Caraş-Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici