Dosar de înşelăciune. Două cabinete medicale din Mureş ar fi înregistrat fictiv servicii medicale

  • Anchetatorii din Mureş fac marţi percheziţii într-un dosar de înşelăciune şi fals în înscrisuri.
  • Acţiunea vizează două cabinete medicale.
  • Prin intermediul acestora ar fi fost înregistrate fictiv servicii medicale.
307 afișări
Imaginea articolului Dosar de înşelăciune. Două cabinete medicale din Mureş ar fi înregistrat fictiv servicii medicale

Marţi dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara, pun în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Mureş, într-un dosar penal de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

„În fapt, s-a reţinut că, în perioada 1 septembrie 2019 - 31 decembrie 2022, reprezentanţii ai două cabinete medicale din Mureş ar fi înregistrat fictiv servicii medicale, pe care le-ar fi transmis, ulterior, unei instituţiei publice de asigurări de sănătate, din Mureş, în vederea decontării contravalorii sumei pentru prestarea acestora”, a transmis IPJ Mureş.

Prejudiciul cauzat este de peste 2.000.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici