Dosar penal deschis după ce Neculai Onţanu a fost dus cu maşina în curtea arestului Capitalei

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au deschis, luni, un dosar penal pentru violarea sediului profesional şi neglijenţă în serviciu, după ce primarul suspendat al Sectorului 2, Neculai Onţanu, a fost dus cu maşina în curtea arestului Capitalei.

2354 afișări
Imaginea articolului Dosar penal deschis după ce Neculai Onţanu a fost dus cu maşina în curtea arestului Capitalei

Dosar penal deschis după ce Neculai Onţanu a fost dus cu maşina în curtea arestului Capitalei

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 anunţă, printr-un comunicat de presă, că a fost deschis un dosar penal în care s-a început urmărirea penală cu privire "la fapte de violarea sediului profesional şi neglijenţă în serviciu, în cauză procurorii fiind sesizaţi de Serviciul de Reţinere şi Arestare Preventivă" .

"Cauza a fost constituită ca urmare a sesizării Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti de către Serviciul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul aceleiaşi direcţii cu privire la faptul că, la data de 25 martie 2016, în jurul orelor 14:00, profitând de neatenţia agenţilor de poliţie aflaţi în serviciu în Punctul de control acces, numitul M.L.Ş. a pătruns în curtea sediului instituţiei, cu un autoturism în care se afla inculpatul Onţanu Neculai, faţă de care Curtea de Apel Bucureşti a emis, la aceeaşi dată, un mandat de arestare preventivă", se arată în comunicat.

Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Neculai Onţanu, acesta fiind acuzat de luare de mită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici