Dosar penal după accidentul de la Petromidia, în care un angajat a murit şi altul a fost rănit grav

IPJ Constanţa a anunţat duminică deschiderea unui dosar penal în urma accidentului de sâmbătă de la Petromidia Năvodari, în care un angajat a murit şi altul a fost rănit grav.

299 afișări
Imaginea articolului Dosar penal după accidentul de la Petromidia, în care un angajat a murit şi altul a fost rănit grav

Dosar penal după accidentul de la Petromidia, în care un angajat a murit şi altul a fost rănit grav

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă şi vătămare corporală din culpă”, a transmis Poliţia Constanţa.

Potrivit poliţiştilor, sâmbătă, în jurul orei 17.15, poliţişti din Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o rafinărie din oraş, s-a produs un accident de muncă.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că doi angajaţi, respectiv o femeie şi un bărbat, ar fi întrat într-un rezervor de preparare a unui stabilizator şi şi-au pierdut cunoştinţa.

În urma accidentului de muncă, bărbatul a decedat, iar femeia a fost transportată la spital, susţine IPJ Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici