Dosar penal după ce mai multe oseminte umane au fost descoperite lângă un cimitir din Constanţa

Poliţiştii din Constanţa au deschis un dosar penal in rem, după ce, lângă cimitirul din satul Tichileşti, o femeie a găsit mai multe oseminte umane, existând suspiciunea că acestea au fost scoase dintr-un mormânt pentru a face loc unui alt mort, transmite corespondentul MEDIAFAX.

195 afișări
Imaginea articolului Dosar penal după ce mai multe oseminte umane au fost descoperite lângă un cimitir din Constanţa

Dosar penal după ce mai multe oseminte umane au fost descoperite lângă un cimitir din Constanţa (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că, joi dimineaţă, poliţiştii din comuna Horia, de care aparţine satul Tichileşti, au fost sesizaţi de către o femeie care descoperise, lângă cimitirul din localitate, mai multe oseminte umane.

Oamenii legii au spus că femeia făcea lucrări agricole în momentul în care a găsit oasele, la aproximativ 15 metri de gardul cimitirului, aceasta sunând la 112.

În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că, cel mai probabil, rămăşiţele umane sunt ale unei femei care a murit de mai multă vreme şi se presupune că cineva a scos oasele respective dintr-o groapă sau un cavou, pentru a se face loc altui mort.

Anchetatorii au mai declarat corespondentului MEDIAFAX că în jurul osemintelor au mai fost găsite fragmente de lemn, ce par a proveni de la un sicriu, şi monede de la sfârşitul secolului trecut, din perioada comunistă.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală in rem, urmând a fi luate măsurile legale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici