Dosar penal pe numele unui şef de Poliţie, care a condus beat şi a provocat un accident

Şeful Poliţiei din oraşul Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, care joi seara a provocat un accident rutier pe o stradă din Timişoara după ce a condus băut, a fost schimbat din funcţie, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1215 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pe numele unui şef de Poliţie, care a condus beat şi a provocat un accident

Dosar penal pe numele unui şef de Poliţie, care a condus beat şi a provocat un accident

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, comisarul Claudiu Andreescu, şeful Poliţiei Sânnicolau Mare, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

De asemenea, în urma incidentului de joi seara, Claudiu Andreescu a fost schimbat din funcţie, iar IPJ Timiş a dispus cercetarea sa disciplinară.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, joi seara, în jurul orei 21.30, şeful Poliţiei Sânnicolau Mare a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Cluj din Timişoara. Comisarul Claudiu Andreescu se afla în afara serviciului şi circula cu maşina în spatele unui taxi. La plecarea de la un semafor, Andreescu nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de taxiul din faţa sa şi ar fi lovit maşina în partea din spate.

Cele două autoturisme au fost uşor avariate şi nicio persoană nu a fost rănită.

Surse din Poliţie au declarat că, în prima fază, şeful Poliţiei din Sânnicolau Mare a încercat să plece de la locul accidentului, dar a fost oprit de mai mulţi taximetrişti. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie, Claudiu Andreescu fiind testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şeful Poliţiei din Sânnicolau Mare a fost transportat la Spitalul Judeţean Timişoara pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici