Dosar penal pentru un şofer băut care a intrat cu Hummer-ul într-o farmacie din Constanţa

Un bărbat de 67 de ani, din Constanţa, s-a ales cu dosar penal, după ce, joi seara, s-a urcat băut la volan, a acroşat un autoturism, iar apoi Hummer-ul pe care îl conducea a ricoşat în vitrina unei farmacii.

1094 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pentru un şofer băut care a intrat cu Hummer-ul într-o farmacie din Constanţa

Dosar penal pentru un şofer băut care a intrat cu Hummer-ul într-o farmacie din Constanţa

Bărbatul a condus autoturismul pe strada Caraiman din Constanţa, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către bulevardul 1 Mai, iar la intersecţia cu şoseaua Mangaliei a intrat în coliziune cu o maşină la volanul căreia se afla o tânără în vârstă de 29 de ani. Bărbatul a pierdut controlul maşinii, iar Hummer-ul a pătruns pe trotuar şi a lovit vitrina unei farmacii. În urma accidentului, femeia a fost rănită uşor.

Poliţiştii constănţeni au stabilit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având 0,91 mg/l alcool în aerul pur expirat. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici