Dosarul bărbatului decedat la Piteşti, după intervenţia brutală a poliţiştilor. Agentul de 21 de ani reţinut are o tentativă penală

  • Unul dintre poliţiştii reţinuţi în cazul de la Piteşti are o tentativă penală
  • După ce a fost lăudat de Poliţia Română, agentul a devenit suspect de furt
  • Cazul s-a încheiat pe cale amiabilă fără a fi condamnat
3080 afișări
Imaginea articolului Dosarul bărbatului decedat la Piteşti, după intervenţia brutală a poliţiştilor. Agentul de 21 de ani reţinut are o tentativă penală

Dosarul bărbatului decedat după intervenţia brutală a poliţiştilor din Piteşti. Agentul de 21 de ani reţinut are o tentatievă penală

Unul dintre poliţiştii reţinuţi în cazul de la Piteşti a mai fost cercetat în trecut.
 
Daniel Drăghici, agentul de 21 de ani, care a imobilizat bărbatul decedat prin asfixiere a fost cercetat pentru furt.
 
În 2018, pe când era elev al Şcolii de Subofiţeri din Câmpina, el a împiedicat o înşelătorie prin metoda „Accidentul” pentru care a fost lăudat de Poliţia Română. 
 
Mai exact, a oprit un puşti suspect ce primise de la un bătrân un plic cu bani, luat la întrebări, Drăghici şi-a dat seama că tânărul este un escroc.
 
Însă, la scurt timp, din erou a devenit suspect, asta pentru că viitorul poliţist nu returnase toată suma din plic echipajului de poliţie ci lipseau 8.000 de lei.
Bătrânul păgubit a depus plângere la poliţie iar intitulatul erou a devenit suspect. 
 
Ancheta s-a încheiat pe cale amiabilă pentru că Draghici i-a returnat banii şi aşa a putut deveni agent de poliţie. Acum el este reţinut 30 de zile pentru lovituri cauzatoare de moarte.
 
„În perioada de practică ar fi fost, se pare, totuşi, implicat în acel caz prin metoda „accidentul”. S-a constatat pe parcursul cercetării infracţiunii respective că a avut şi el o parte de implicare, numai că a plecat din şcoală curat în sensul că la finalul şcolii nu plana niciun fel de suspiciune.”, a declarat, pentru Aleph News, Melinceanu Beatrice, purtător de cuvânt Şcoala de Agenţi.    
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici