Dosarul transferurilor: Şapte suporteri rapidişti au protestat faţă de decizia ICCJ

Şapte suporteri ai echipei Rapid Bucureşti au protestat, luni, înaintea meciului cu Universitatea Cluj, din etapa a XXXII-a a Ligii I, faţă de decizia ICCJ de a trimite spre rejudecare dosarul transferurilor la Curtea de Apel Bucureşti.

122 afișări
Imaginea articolului Dosarul transferurilor: Şapte suporteri rapidişti au protestat faţă de decizia ICCJ

Şapte suporteri rapidişti au protestat faţă de decizia ICCJ din dosarul transferurilor (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Aflaţi pe trotuarul de vizavi al Stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu, cei şapte fani au afişat două bannere: "Greii fotbalului în libertate pentru 12 milioane de euro fraudate" şi "29 de zile privaţi de libertate pentru două geamuri sparte".

De asemenea, pereţii exteriori ai tribunei oficiale a arenei giuleştene au fost inscripţionaţi cu mesajele "Rapid nu moare" şi "Copos pleacă".

Cei şapte suporteri au fost legitimaţi de jandarmi.

Instanţa supremă a decis, luni, să trimită dosarul transferurilor de jucători pentru rejudecare la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care în noiembrie 2012 a dispus pedepse între trei şi opt ani de închisoare cu executare sau cu suspendare pentru cei opt oameni de fotbal judecaţi pentru înşelăciune, printre care se numără şi acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos.

Tribunalului Bucureşti a decis, vineri, să amâne pentru 13 septembrie planul de reorganizare al societăţii care administrează clubul giuleştean, amânare ce ar putea duce la retrogradarea echipei din Liga I.

Instanţa de fond şi mai apoi Comisia de Apel a Sistemului Naţional de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal au respins dosarul FC Rapid, club aflat în insolvenţă, privind acordarea licenţei pentru ediţia 2013-2014 a Ligii I. Motivul a fost legat de neconfirmarea planului de reorganizarea de către tribunal până la data analizei cererii de acordare a licenţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici