Două accidente în lanţ pe DN 1 - 15 autovehicule avariate

Un număr de 15 maşini au fost implicate, vineri dimineaţă, în două ciocniri în lanţ produse la o trecere de nivel cu calea ferată, în localitatea Movila Vulpii, de pe DN1, accidentele soldându-se doar cu pagube materiale.

1 afișare
Imaginea articolului Două accidente în lanţ pe DN 1 - 15 autovehicule avariate

Imagine din arhiva MEDIAFAX Foto

Comisarul şef Constantin Drăghici, din cadrul Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a produs, potrivit cercetărilor preliminare, din cauza vitezei excesive, neadaptată la condiţiile de drum şi a neatenţiei la volan.

Astfel, la trecerea de nivel cu calea ferată de la kilometrul 67 a oprit un autoturism, pentru ca şoferul să se asigure, aşa cum este legal, dar alte nouă autovehicule care veneau din spate nu au putut frâna şi s-au ciocnit unul de altul, din cauza vitezei excesive.

În acelaşi timp, pe sensul opus (Braşov-Ploieşti) s-a înregistrat o situaţie similară care a dus la avarierea a cinci maşini.

Vizibilitatea de la momentul producerii accidentelor, deşi redusă, ar fi permis evitarea coliziunilor.

Comisarul şef a adăugat că nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale, iar la faţa locului sunt echipaje ale Poliţiei Rutiere care încearcă să stabilească împrejurările exacte ale producerii accidentelor.

Circulaţia în zonă nu a fost perturbată întrucât autovehiculele implicate în aceste evenimente au fost scoase în afara drumului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici