Două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Braţul Sfântu Gheorghe: Doi răniţi şi o persoană dispărută

Doi bărbaţi au fost răniţi şi o persoană este dată dispărută, în urma unui accident naval produs marţi seara pe Braţul Sfântu Gheorghe.

208 afișări
Imaginea articolului Două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Braţul Sfântu Gheorghe: Doi răniţi şi o persoană dispărută

Două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Braţul Sfântu Gheorghe: Doi răniţi şi o persoană dispărută

ISU Tulcea a fost sesizat marţi seara, prin apel la 112, de un bărbat că el şi o altă persoană aflată în aceeaşi ambarcaţiune au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicaţi într-un accident naval pe Braţul Sfântu Gheorghe în dreptul km 55, zona Dunăvăţu de Sus, iar conducătorul din a doua ambarcaţiune este dispărut.

Un echipaj medical SMURD şi unul din cadrul SAJ Tulcea s-au deplasat în localitatea Mahmudia unde au luat contact cu cele două persoane şi le-au acordat îngrijiri medicale, transportându-le ulterior la spital cu diverse traumatisme. Cele două victime sunt bărbaţi şi au 46, respectiv 32 de ani.

Autoritatea Navală Română şi un echipaj din cadrul Poliţia Transporturi s-au deplasat în zona accidentului pentru căutarea conducătorului celei de-a doua ambarcaţiuni, ulterior fiind solicitat şi un echipaj de căutare-salvare al ISU Tulcea. La faţa locului s-a deplasat un echipaj format din 4 subofiţeri cu o ambarcaţiune SAR-Targa. La căutări au mai participat un echipaj al Poliţiei de Frontieră, Căpitănia Tulcea, Poliţia Transporturi şi mai mulţi localnici cu ambarcaţiuni proprii.

În urma căutărilor efectuate până la ora retragerii către unitate, pompierii au identificat un recipient cu carburant provenind din ambarcaţiunea implicată în accident, iar căutările au fost intensificate în zonă fără rezultat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici