Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe Centură la Otopeni. Doi răniţi grav au fost duşi la spital

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe Centura Capitalei, la Otopeni, fiind rănite grav două persoane care au fost descarcerate de SMURD şi transportate la Spitalul Floreasca.

4235 afișări
Imaginea articolului Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe Centură la Otopeni. Doi răniţi grav au fost duşi la spital

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe Centură la Otopeni. Doi răniţi grav au fost duşi la spital (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în jurul orei 18.45, pe Centura Bucureşti, în zona podului de la Otopeni, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada.

Potrivit acesteia, două autoturisme s-au ciocnit frontal, în accident fiind apoi implicate alte trei autovehicule. Printre acestea din urmă a fost şi un camion.

Traficul a fost oprit pe Centură în ambele sensuri, aproximativ o oră în urma accidentului, fiind apoi reluat pe un sens. Circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri în jurul orei 20.50.

În urma accidentului, două persoane, din autoturismele care s-au ciocnit frontal, au fost grav rănite, fiind încarcerate până la intervenţia echipajelor SMURD. Cei doi răniţi, unul cu fractură de femur şi bazin, iar celălalt, cu fractură de membre inferioare, au fost transportaţi la Spitalul Floreasca, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

O altă persoană a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost dusă la spital.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, aflat în drum spre Braşov, s-a oprit să acorde de asemenea îngrijiri victimelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici