Două camioane s-au ciocnit pe DN22. Circulaţia este întreruptă - FOTO

Traficul rutier este blocat, la ora transmiterii ştirii, pe DN22 Tulcea – Constanţa, în zona localităţii Babadag, după ce două camioane s-au ciocnit, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. O persoană a fost rănită grav.

482 afișări
Imaginea articolului Două camioane s-au ciocnit pe DN22. Circulaţia este întreruptă - FOTO

Traficul este blocat pe DN22, în zona localităţii Babadag, după ce două camioane s-au ciocnit

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat, joi, că, din cauza unei coliziuni dintre două autotrenuri, circulaţia rutieră pe DN22 Tulcea – Constanţa este blocată, în zona localităţii Babadag.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea au precizat că salvatorii detaşamentului de pompieri Tulcea intervin pentru descarcerarea unui bărbat, de aproximativ 30-35 ani, implicat în acest accident. Un alt bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost de asemenea rănit. Ambii sunt conştienţi.

La faţa locului au mai fost trimise o autospecială de descarcerare grea, staţia de pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici